­
joeri metsemakers

Joeri Metsemakers

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds ik ben afgestudeerd, heb ik enkele jaren gewerkt in een revalidatiecentrum en in verschillende fysiotherapie- praktijken in Duitsland. Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij Fysiokessel.

Als algemeen fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om de vele verschillende klachten en mensen te helpen. De verscheidenheid aan klachten en mensen maakt voor mij het beroep interessant, want iedereen is anders…

Als fysiotherapeut heb ik een brede achtergrond in de sport. Naast de opleiding Sport en Bewegen CIOS die ik heb gevolgd, heb ik zelf ook vele verschillende sporten beoefend: voetbal, tennis, zwemmen, golf, beugelen en verschillende vechtsporten. Door deze achtergrond merk ik dat ik vaak wat extra’s kan bieden bij sport- gerelateerde klachten en bij de begeleiding van sporters.

Verder heb ik de laatste jaren ook verschillende cursussen gevolgd om me als fysiotherapeut te blijven ontwikkelen. Dit zijn onder andere de cursussen: kinesiotaping, valpreventie en sportmassage. In mijn vrije tijd speel ik graag golf en heb ik als passie ‘toneelspelen’.

Blessure opgelopen? Bel de fysiotherapeut
077 462 2614

 

­