­
susanne

Susanne Streur

Ik ben sinds 2010 werkzaam als kinderfysiotherapeut in de praktijk te Kessel. Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik in binnen en buitenland gewerkt. Hier bleek dat mijn hart ligt in de Kinderfysiotherapie. De keuze voor mijn vervolg opleiding was derhalve snel gevonden "kinderfysiotherapie"

De basisopleiding voor kinderfysiotherapie is met goedgevolg afgesloten in 2005. Daar mijn interesse in de kinderfysiotherapie mij steeds meer ging boeien, was het besluit al snel genomen om ook nog in Breda de Master opleiding Kinderfysiotherapie te gaan volgen. Naast de grote interesse in therapie bij kinderen, behandel ik natuurlijk ook andere patiënten, met hun diversiteit aan klachten. Momenteel volg ik een twee jarige studie Manuele lymfdrainage.

Deze therapie kan ingezet worden bij oedeem oa. na chirurgie. Ik werk parttime in de praktijk te Kessel. In de resterende tijd heb ik nog een eigen praktijk voor kinderfysiotherapie te Swalmen.

In de tijd die dan nog over is ben ik als fysiotherapeut verbonden aan de voetbalclub VV Swalmen. Ik zorg dat het elftal blessure vrij op het veld kan verschijnen. Fysiotherapie is leuk, maar een goede verre vakantie, shoppen en thuis creatief bezig zijn, zijn ook fijne en leuke activiteiten. Bij dit creatieve moet je denken aan zelf sieraden maken en werken met glas in lood. Zo heb ik voor mijn praktijk in Swalmen een mooi glas in lood gemaakt van mijn praktijk logo.

Blessure opgelopen? Bel de fysiotherapeut
077 462 2614

 

­