­
Edwin foto

Edwin Rombouts

De praktijk is sinds 2000 gevestigd in Kessel, de eerste jaren op het Veersepad en nu een groot aantal jaren op het Kerkplein. De eerste jaren was het deels in Kessel en een praktijk in Nettetal. Mijn werkcarrière is begonnen als dienstplichtig militair, bij de geneeskundige troepen, als fysiotherapeut.

Daarna in diverse praktijken in diverse dorpen en steden in Nederland en Duitsland gewerkt als vervanger. In 1985 ben ik gaan werken in Nettetal. Aanvankelijk in loondienst en later een eigen praktijk in Breyell. Van 1983 tot nu heeft de fysiotherapie niet stil gestaan. Continu veranderingen in de zorg, vakkennis en behandeltechnieken.

Cursussen die ik gevolgd heb zijn Mckenzie, PNF, kinesiotaping, sporttaping, sportfysiotherapie en voeding. Middels nascholing en studie blijf je op de hoogte. Ik heb mezelf vooral gespecialiseerd op gewrichtsproblematiek. Een studie die hierbij past is Manuele therapie (zie site).

In 2013 heb ik de Master opleiding manuele therapie, aan de SOMT te Amersfoort, met succes afgesloten. Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Een studie bij de I.A.S. heeft mijn kennis over voeding fors vergroot. Deze kennis probeer ik tijdens de normale fysiotherapie behandeling uit te dragen. Naast het werken ben in ook met bewegen bezig; klussen, sport, tennis, hardlopen en bergop fietsen.

Deze vreemde hobby is begonnen in 2010, door mee te werken als fysiotherapeut aan “The Big Climb”. De Alpe D´Huez met de fiets beklimmen met leerlingen van het Blariacumcollege voor het goede doel KiKa. Met het ingezameld geld ondersteund KiKa "Kinderen Kankervrij" het onderzoek van deze ziekte.

Blessure opgelopen? Bel de fysiotherapeut
077 462 2614

 

­